lauantai 18. kesäkuuta 2022

En ymmärrä tätä jatkuvaa huolta "palestiinasta"(?) eri "somepalstoilla". Yleensä asiaa itkemässä erilaiset Tehtaankadun apinat ryssäläiset juoksupojat joilla kommunistinen perhetausta

Kaunis Karjala isiemme maa ykköseksi aluepalautuksin. Tillipionit kukkineet upeasti Sade rankaisee kukintoja varisee 18.6.2022 Kuva Seppo Lehto eduskuntaehdokas Tampere


En ymmärrä tätä jatkuvaa huolta "palestiinasta"(?) eri "somepalstoilla". Yleensä asiaa itkemässä erilaiset Tehtaankadun apinat ryssäläiset juoksupojat joilla kommunistinen perhetausta.


Jordan on käytännössä Rooman valtaa edeltänyt mainittu vitsi käsitteenä, sillä Juutalaisvaltio Israel tuhosi "palestiinalaiset" totaalisesti perustaessaan Israelin aikoinaan. Asiat luettavissa vanhasta testamentista miten homma hoidettiin aikalaiskertomuksina.

Kyllä erilaisilla seemeillä on asiamiehensä jos on asiaa. Suomen asialle tarvitaan suomalaisia, ei suomalaisia vuohenpaskaa ja aasin peräsuolen tarkistajia, eikä sitä montako jakkaraa on jonossa aasin takana ;)?

Suomella on ja pitää olla tavoitteita omissa saatavissaan?

Voidaan aloittaa vaikka aluepalautuksilla miehittäjä-Ryssältä viime sotien rosvosaaliin palautuksin? 

Ryssän miehittämät itsenäisen Suomen alueet

Suomelta miehitettyjen alueiden siirtokunnista en havainnut tässäkään "partisaani"-julkaisussa itseni lisäksi muiden kannanottoja. Jos niitä on niin laittakaa vinkki vapaussoturi@gmail.com ja kumotkaa näkemykseni, niin pahoittelen jos näkökenttäni on ollut kapea.

Suomelta ryöstetyt miehitetyt alueet olettaisi olevan suomalaisille isänmaataan rakastaville ykkönen, eikä joku Rooman vallan aikainen vitsi "palestiina"-käsitteenä.  Vähän sama kuin puhuttaisiin Suomesta "Bjarmiana"?
Se mainittu "länsirantakin" hyvä jos parin miehitetyn Karjalan kannaksen kylän kokoinen. Joten olisiko aika käyttää sitä "ruutia" oman kansan eikä vuohentaluttajien asialle?

Eduskuntaehdokas Tampere Seppo Lehto Kansakuntamme paluu Laatokan rannoille taattava kuva 7.6.2022 pic1 Erilaiset maauimalat muualla ovat vain hikisiä korvikkeita


Seppo Lehto historioitsija eduskuntaehdokas valkoisen tulevaisuuden asialla
Eduskuntavaaliehdokas aluepalauttaja, ei vuohennussijoiden asiamies

--------------------------------
Aluepalautukset Suomelle, Eestille, Saksalle, Georgialle, Ukrainalle, Unkarille, Japanille ;) Kaikki arvokkaita asioita oheisen laulun siivittämin aatoksin ja sävelin? https://Aluepalautus.blogspot.com
------- ------------------------------

-------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti